VEKA е водещ световен производител на PVC профили за прозорци и врати с 12 дъщерни предприятия на 3 континента. Историята на успеха започва през 1969 г. От самото си създаване VEKA AG е семейно предприятие, в чиято централа в Зенденхорст сега работят около 1000 души, които системно и последователно задоволяват нуждите и желанията на клиентите си.

VEKA AG притежава знака за качество както за бели, така и за цветни профилни системи. Тези сертификати гарантират постоянство в качеството на продуктите, което пък е предпоставка за сертифициране на “Керико Пласт” ЕООД като производител на дограма.

ETEM е основана през 1971г. и е част от най-големия металопреработващ холдинг на Балканите. Екип от над 1000 човека в над 10 държави проектира и произвежда архитектурни системи и продукти.

ETEM България разполага с 3 модерни преси за екструзия с мощност от 1500 тона до 1750 тона и е с годишен капацитет над 15 000 тона. 70% от продукцията се изнася в над 20 страни в Европа.

Заводът разполага с първата и единствена по рода си в България вертикална линия за електростатично прахово боядисване с дневен капацитет над 40 тона и максимална допустима дължина на боядисваните профили – 7000 мм. Освен това в компанията работи и уникална за Балканите автоматизирана линия за прахово боядисване с ефект на дървесен фладер.

 

 

      

MACO
Водещ австрийски производител на обков за PVC дограма. Компанията е създадена през 1947 г. от ТС Лоренц Майер. Днес в предприятието работят около 2100 сътрудници в целия свят.

 

 

 

 

 

 

SOMFY е най-големият производител на електромотори и автоматика за ролетни щори, тенти, сенници, гаражни и дворни врати в световен мащаб.

- Дневна продукция: 45 000 мотора

- Над 4 500 000 мотора на година

- 4 500 служители

- Представяне в цял свят: 54 подразделения

- Световен пазарен дял: над 52%

SOMFYпредлага широка гама от решения , базирани на улесняването и повишаването качеството на съвременния начин на живот.

SOMFYгарантира доброто функциониране на предлаганите механизми , които отговарят напълно на всички европейски стандарти за сигурност. 100% от продуктите Sonfy се проверяват в процеса на производство.

Технологичнната иновация е приоритет номер едно за Sonfy.

 

 

   

   

 

Albert Genau се насочва към сектора за остъкляване на стъклените балкони през 2001г. след като нуждите на потребителите за очакване на качеството са били погледнати през друг ъгъл.

През 2003г са патентовани системи на топлоизолиращи балконски-фасади.