Керико пласт ЕООД започва дейността си в сферата на производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма през 2004 г.

 

“Керико Пласт” работи с водещите световни производители на профили за врати, прозорци и аксесоарите към тях. За нас няма стандартни прозорци – всеки прозорец е индивидуален сам по себе си, но и всеки прозорец е строго съобразен с техническите параметри и допустимите норми от производителите на профили, механизми и аксесоари за производството им.

 

“Керико Пласт” се ръководи до голяма степен от съветите на клиентите си. Стараем се да удовлетворим всички желания за Вашият дом и работно място. Ние искаме да задоволим Вашите потребности пълноценно.

Стараем се да въвеждаме най-новите технологии и да гарантираме правилното им прилагане при работа и поддръжка. Прозорците и вратите, които произвеждаме с помощта на високо квалифицирания си персонал, ни позволяват да гледаме в бъдещето с желание да сме полезни за нашите клиенти.

 

“Керико Пласт” предлага прозорци за различни климатични условия. Системи за различни типове сгради, офиси, апартаменти или нестандартни решения за нормални и пасивни къщи. Системи с иновационна технология за постигане на все по-високи качества на изолация и комфорт при различни архитектури решения. Всеки човек е уникален и всеки има различно виждане за своята фасада или вътрешен дизайн; затова наш основен стремеж е да консултираме и обслужваме качествено нашите клиенти. Важно е да определим точно и компетентно Вашите нужди и потребности, за да можем да бъдем максимално полезни на Вас, нашите клиенти, за правилното решение при избора на необходимите Ви продукти и аксесоари.