Какво търсим? Качество? Цена? Комфорт? Енергоспестяване? Визия?

Важно е да знаем към какво сте се ориентирали, за да можем да Ви насочим и изготвим компетентна оферта според Вашата лична нужда.

На пазара има много фирми производители на профили, но колко от тях покриват стандартите за качество, колко от тях са с достатъчно дебели стени на дограмата, за да понесат променливите температури и различните атмосферни условия? Колко от тях са с достатъчно добри метални усилители, съобразени с теглото, статичните характеристики и естетичността на дограмата? Каква е целта ни, когато сменяме прозорците – да променим само техния външен вид или да постигнем съвкупност от:

 

 

Качество и визия

 

Съвременните прозорци и врати притежават редица качества, които многократно превъзхождат продуктите отпреди 10-15 години. В това число влизат топло-, шумоизолацията, естетичното оформление, усъвършенстваните механизми, типовете прозорци, различните видове системи, решения за индивидуални проекти, нестандартни изработки и цветови гами. За “Керико Пласт” прозорецът е нещо по-различно от една рамка с четири ъгъла и някакво стъкло – прозорецът придава живот на Вашият дом и работно място. Гледката през него, допълнена от красивите форми и профили – били те заоблени, продълговати, скосени, прави и др. – доставя неповторимо удоволствие. Различните аксесоари също подобряват уюта и комфорта на дома и работното място – а при тях вариантите са безброй: капаци, вътрешни или външни щори, вградени комарници, первази, дръжки с нестандартни форми и цветове, плъзгащи системи с допълнително уплътнение за сурови климатични условия и по-нежни за по-топъл климат и много други.

 

 

Пестене на енергия и комфорт

 

Една от стъпките за пестене на енергия, за свеждане на енергийните разходи до минимум и постигане на по-малка зависимост от газовите и енергийните доставчици е да се извърши подмяна на остарялата дограма. Резултатите от тази подмяна са неоспорим факт с положителен резултат за постигане на комфорт с минимални разходи за потребление. Инвестицията от новата дограма Ви се възвръща многократно.

 

 

С енергоспестяващите, съвременни решения от “Керико Пласт” за студените и топлите сезони това е не само възможно, а е неоспорим факт – благодарение на тройните стъклопакети, по-голямото разстояние между стъклата, висококачествените материали и стъклата за всички сезони.

 

Едва ли си даваме сметка колко пари отиват за загуби от старите и неефективни прозорци. Голяма част от енергийните загуби са в резултат от остарелите технологии. Използването на стари прозорци с PVC, алуминиева или дървена дограма, произведена и монтирана през 90-те години, води до неоправдани финансови разходи.

 

От голямо значение е да сте запознати с допълнителните профили и аксесоари, необходими за постигането на висок енергоспестяващ стандарт, за предпазване от кондензии и за създаване на удобства. Екипът на “Керико Пласт” е на разположение да обсъдим Вашите нужди и да намерим най-доброто решение.

 

 

Дълготраен живот

 

Повърхността на профилите е решаващ фактор за дълголетието и лесната им поддръжка. Профилите, с които работим в “Керико Пласт” са с отлични характеристики при различни температурни и атмосферни условия, което позволява лесното им почистване и поддръжка при минимални разходи. Когато става дума за поддръжка, при нас можете да откриете и необходимите препарати за почистване и удължаване живота на Вашите прозорци.

 

 

Инвестиция в бъдещето?

 

Прозорците, било то за новото Ви жилище, офис или за подмяна на старите, са едно дългосрочно вложение, което Ви се възвръща многократно. Като инвестирате в качествени прозорци, можете да намалите до над 50% загубите от топлина на Вашето жилище или работно място. Новите технологии са за повишават сигурността, термо- и шумоизолацията. От решаващо значение са дебелината на стъклопакетите и броят стъкла, от които е изграден всеки от тях. С иновационните продукти се постига все по-голяма носимост на прозорците с по-широки стъклопакети и възможности за повече от две стъкла в стъклопакета.

Ние от “Керико Пласт” Ви предлагаме съвременни дограми от най-висок клас, изработени от профили с увеличен брой камери и съобразени с тежестта на прозорците метални усилители. Допълнителните уплътнения и по-плътните външни стени на профилите предпазват от кондензии, запазват топлината и предотвратяват нежеланото образуване на термични мостове. С прозорците на “Керико Пласт” се осигурява дълготраен комфорт за поколения напред.

 

 

Каквито и въпроси да имате относно врати, прозорци и аксесоарите към тях, обърнете се към наш представител, който ще Ви посъветва компетентно. Така, съобразно нуждите и потребностите Ви, ще подготвим детайлна оферта за Вашите идеи и проекти. За обновяване на стари сгради или ново строителство ние от “Керико Пласт” винаги сме на ваше разположение.